Bespaar tijd met de Drag & Drop functie in Parsis

Al 20 jaar ondersteunt het transport management systeem Parsis® Logistics logistieke dienstverleners bij een efficiëntere sturing van bedrijfsprocessen wat bijdraagt aan verlaging van de administratieve werkdruk. De filosofie achter het softwarepakket is dat alle gegevens eenmalig worden ingegeven zodat het aantal handelingen tot het minimum worden beperkt en de foutkans vermindert.

Ontwikkeling van Drag & Drop functie (D&D)

Drag & Drop functieHoewel het Parsis TMS systeem al jaren bestaat blijven de ontwikkelingen tot op de dag van vandaag doorgaan. In de nieuwste versie van Parsis is het mogelijk om documenten door middel van de drag & drop functie te archiveren onder een zending. De bestanden kunnen eenvoudig vanuit een verkenner of van de desktop worden opgepakt en vervolgens op het zendingenscherm worden losgelaten. Parsis detecteert zelf wanneer er meerdere typen documenten worden “gedropt”, waarna de gebruiker kan aangeven om welk type document het gaat.

 

Hiermee wordt het archiveren eenvoudiger en bespaart u waardevolle tijd in het planningsproces. Deze nieuwe functie kan alleen gebruikt worden als u de beschikking heeft over de Documenten service module en gebruik maakt van PxPlus V11 of nieuwer!

De voordelen van Parsis Logistics!

  • volledige financiële integratie en inzicht in opbrengsten per rit
  • complete vervoersadministratie en ritoptimalisatie
  • beter inzicht verschaft in managementinformatie
  • efficiëntere sturing en verlaging van administratieve werkdruk
  • commerciële mogelijkheden door warehouse management
  • verhoging van slagvaardigheid en verbetering van communicatie

Wilt u meer weten over andere functies van Parsis Logistics?