Nieuws

#TeamTrees500 bomen ipv kerstkaarten #TeamTrees

Lees meer…

Met de Notificatie Service is de klant altijd op de hoogte!

Met de Notificatie Service in Parsis krijgt uw klant automatisch een e-mail of sms-bericht met een hyperlink die de actuele status van het pakket weergeeft.

Lees meer…

Digitalisatie – Papierloos werken in de Logistiek

Steeds meer bedrijven stappen over op papierloos werken. Voordelen van digitalisatie zijn o.a. toename in productiviteit en betere beveiliging van persoonsgegevens.

Lees meer…

Snel en simpel zendinggegevens uitwisselen

Is een soepele elektronische uitwisseling van orders een illusie? Met de Universele klantinterface van Weborder niet meer. Hoe?

Lees meer…

Parsis TMS nu ook beschikbaar op de mobiel

Papierloos communiceren met uw klanten, charters én of chauffeurs? Het is nu mogelijk door de “Parsis app”. Bekijk hoe deze app uw organisatie papierloos laat communiceren, realtime inzicht geeft in uw zendingen en u kosten bespaart.

Lees meer

Bespaar tijd met de Drag & Drop functie in Parsis

Met deze nieuwe  functie binnen Parsis TMS wordt het archiveren eenvoudiger en bespaart u waardevolle tijd in het planningsproces.

Lees meer…

8 redenen om transportdocumenten te digitaliseren

Transportdocumenten zijn nodig bij het transport van goederen naar uw klanten. Het digitaliseren van uw transportdocumenten levert u veel voordeel op. Welke voordelen? Dat leest u in ons artikel.

Lees meer

Transportprestaties verbeteren door real time inzicht

In dit artikel vertellen wij hoe u met real time inzicht uw transportprestaties kunt verbeteren. Bekijk het artikel.

Lees meer

Transport en logistiek nooit meer stil dankzij de cloud

De transportsector staat niet stil. Zo moet u constant inspelen op onverwachte zaken. Voor u betekent dit, dat IT 24/7 beschikbaar dient te zijn. Nooit meer stil dankij de cloud wij leggen u uit hoe. Bekijk het artikel.

Lees meer

Parsis TMS nu officieel aangesloten bij TransFollow

Parsis TMS nu geïntegreerd met TransFollow. Logistieke dienstverleners zijn nu in staat om te kiezen voor een volledig papierloos transport.

Lees meer

Parsis TMS nu ook te gebruiken in de cloud

Overal leest u het. We gaan in de cloud werken want dat is de toekomst. Maar wat is dat nu precies, werken in de cloud? En wat zijn de voordelen? Wij leggen het voor u uit.

Lees meer

Update versie 11 Parsis

For All IT Logistic Software Solutions werkt voortdurend aan de verbetering en doorontwikkeling van Parsis. Het doel hiervan is het verbeteren van de software en het implementeren van nieuwe functionaliteiten.

Klik hier voor de: Release notes Versie 11