Over ons

Profiel

For All IT Logistic

For All IT is een brede, internationale solution provider. Onze verschillende business units zijn stuk voor stuk toonaangevend in hun eigen product-marktcombinatie. Een succesvol voorbeeld hiervan is het Transport Management Systeem Parsis Logistics dat door For All IT Logistic  op de markt gezet is.
Wij richten ons met het TMS op logistieke dienstverleners die zich bezighouden met transport, warehousing, expeditie, en dergelijke. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.

Parsis Logistics draait sinds 1999 bij een groot aantal toonaangevende transporteurs en het aantal gebruikers groeit elk jaar gestaag. For All IT Logistic is gevestigd in Amersfoort van waaruit het hele land wordt bediend.

De filosofie van For All IT Logistic is dat alle gegevens eenmalig worden ingegeven (planning tool) zodat het aantal handelingen tot het minimum worden beperkt en zo de kans op fouten te verminderen. Daarom zijn de financiële-, operationele- en warehouseadministraties geïntegreerd in een systeem. Daarnaast zijn er interfaces met routeplanners, routeoptimalisatie systemen, boordcomputers, web applicaties, enzovoort om handelingen te automatiseren en deze te optimaliseren.

For All IT Logistic puts you ahead.