Referenties & Partners

For All IT werkt nauw samen met partners die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun vakgebied.

Prometheus Informatics

For All IT Logistic is de implementatiepartner van Prometheus Informatics voor de transportbranche. For All IT Logistic kan vanwege haar specifieke ervaring in de transportbranche extra waarde toevoegen bij de implementatie van boordcomputers. Dit kan zijn in de ontwerpfase van de dialogen, de interfacing met andere applicaties maar ook op het gebied van Change Management en opleidingen. For All IT Logistic treedt regelmatig op als hoofdaannemer op basis van een volledig geïntegreerde boordcomputeroplossing op de backoffice applicatie Parsis. De jarenlange expertise van Prometheus Informatics op het gebied van communicatie tussen voertuig en thuisbasis en de informatie van de gebruikers van onze oplossing en van de oplossing van onze partner For All IT Logistic, hebben er voor gezorgd dat wij een aansprekende en toonaangevende rol vervullen.

PTV Benelux

Overal ter wereld plant en optimaliseert de PTV Group alles wat mensen en goederen beweegt, van transportroutes en distributiestructuren tot autoverkeer en openbaar vervoer. Het aanbod omvat software, gegevens, inhoud, advies en onderzoek. De deskundigheid van PTV op het gebied van verkeers- en transportplanning is ongeëvenaard. Sinds de oprichting in 1979 fungeert het hoofdkantoor van PTV in Karlsruhe als ontwikkelings- en innovatiecentrum. Over de hele wereld werken ca. 600 medewerkers aan krachtige oplossingen voor overheid, ministeries, handel en bedrijfsleven. www.xserver.ptvgroup.com

PTV_Logo_Farbe_mitClaim

ScanSys, scanoplossing voor de transportbranche

Sinds 1991 werken de mensen achter ScanSys aan verschillende applicaties die de documentenstroom binnen organisaties vereenvoudigen (document management software). Het mes snijdt aan twee kanten. Door papieren documenten te digitaliseren worden kosten bespaard in papier, opslag en het herstellen van fouten. Tegelijkertijd zorgt de snellere doorstroom voor een grotere tevredenheid van klant en medewerker. Door projectmatig en pragmatisch te werken houden onze projectmedewerkers de implementatietijd en -kosten laag. Zij werken vanuit een specialisatie in specifieke logistieke processen of marktsegmenten en sluiten onze producten naadloos aan op de bedrijfsprocessen.

For All IT Services, reliable solutions

For All IT Services richt zich met jarenlange ervaring op IT diensten als outsourcing, infrastructuren, beheer en leveringen van hard- en software. Naast de eigen klantenkring staan wij ook ten diensten van de andere units Care en Logistic en verzorgen wij daar de IT diensten van hun klanten in de zorg en transport. Onze ruim 15 professionals beheersen over de volle breedte het speelveld van infrastructurele oplossingen van alle toonaangevende leveranciers. En wij geven u graag onafhankelijk advies. En met succes, want wij weten onze klanten hun bedrijf kritische oplossingen draaiend te houden. Lees meer…..

MobiCoach

Sinds 1995 is MobiCoach leverancier van een Fleet Management Systeem. Een applicatie voor onder andere de verwerking van ritgegevens die verzameld worden door onze NavMaster boordcomputers. De klant staat centraal! Zij luisteren naar de wensen van de klant, kijken naar de bedrijfsactiviteiten en de huidige automatisering, om zo geheel aan de wensen te kunnen voldoen! Hierbij zijn flexibiliteit en efficiëntie van belang. Voor meer informatie www.mobicoach.eu

Allround Transport B.V.
Beentjes Transport BV
Beentjes Vervoercentrum BV
Coldservice. B.V. (voorheen PGL)
De Weerd Transport B.V.
Dieperink Transport
Geerlings JLM Holding BV
Grolleman Transport B.V.
HD Logistics BV
Holding L’Ortye B.V.
Knap Transportgroep
L. van der Lee en Zonen B.V.
Leusink B.V.
Lusocargo Holland B.V.
Maters Transport b.v.
Nederlandse Transport Maatschappij BV
Octo Logistics B.V.
P.A.M. Derks B.V.
Schouten Transport
Stefco B.V.
Transportbedrijf A. Verheul B.V.
Transportbedrijf Jan Zijderhand Expeditie B.V.
Transportbedrijf Verwaal B.V.
Van Dijk Expresse bv
Van Eck Distributie, nationale en internationale transporten
Van Zomeren Logistiek
Vreysen douane expediteur B.V.

De investering in de web order entry in één jaar terugverdiend!
Jack van Duijvenbode, Financieel Directeur van Knap TransportGroep

Elektronisch factureren bespaart #Tiemex 2 euro per factuur. En scheelt veel handmatig werk.
Mike Buijtenhuis, Commercieel Manager van Tiemex

Het telefoonverkeer van Beentjes is met 90% verminderd. Vaak maar één keer aanbieden. Dit bespaart ons veel tijd = geld.
Ton Kamp, Kwaliteit manager van Beentjes Vervoerscentrum

Onze boordcomputers maken de papierstroom tussen backoffice en voertuig overbodig.
Ron Rijgersberg, Hoofd financiën van Van der Lee Transport