Oplossingen

Parsis Logistics

Hiermee bieden we u het beste uitgangspunt voor een efficiënte sturing van uw bedrijfsprocessen, het voorkomen van dubbele invoer en stapels documenten (document management software).

Parsis Logistics is dan ook ideaal voor transporteurs, expediteurs, koeriersdiensten en warehousing. Het helpt u bij kostenbeheersing, verhoogt uw servicegraad en versterkt uw concurrentiepositie. Voor de kleinere ondernemingen is nu ook Parsis Light beschikbaar. Webbased en maandelijks af te rekenen.

Wanneer u voor For All IT Logistic kiest, kunt u rekenen op voortdurende betrokkenheid. We verdiepen ons in uw bedrijfsprocessen en zorgen voor deskundige begeleiding bij de automatisering slag (logistieke processen), inclusief training. Omdat automatisering altijd moet aansluiten op uw praktijksituatie, leveren we praktische klantgerichte modules en groeit ons pakket probleemloos mee met de ontwikkeling van uw organisatie. Zo zorgen we dat u over betere informatie beschikt en helpen wij u kosten te besparen door minder werkhandelingen en minder papierwerk (planning tool)

logo kleur