Parsis TMS nu ook in de cloud te gebruiken

Overal leest u het. We gaan in de cloud werken want dat is de toekomst. Maar wat is dat nu precies, werken in de cloud? Wij leggen het voor u uit.

De Cloud:

De cloud is niets meer of minder dan een server bij ons in het datacenter die verbonden is met het internet. Medewerkers of gebruikers kunnen eenvoudig vanaf afstand inloggen in hun eigen werkomgeving. Hier hebben zij toegang tot diverse programma’s als office 365 of andere specifieke applicaties.

Deze werkomgeving is te benaderen via elk willekeurig device zoals een mobiele telefoon en of tablet. Daarbij speelt de hardware een steeds minder grote rol dan in het verleden. Het maakt dus niet uit vanaf welk device u inlogt op de server, u ziet altijd dezelfde gegevens verschijnen. 

De voordelen van Cloud:

Niet meer te hoeven investeren in hardware zoals eigen servers of hightech desktop’s. Een device met internetverbinding volstaat om toegang te krijgen tot uw centraal geregelde werkplek, voorzien van de meest gebruikte applicaties. Doordat alles centraal beheerd wordt, kunt u aanzienlijk kosten besparen. Dit zijn onder andere licentiekosten, kosten voor ondersteuning van gebruikers en het beheer wat daar bij komt kijken.

Deze kostenbesparende oplossing geeft u zelfs de mogelijkheid vanuit huis uw bedrijfsgegevens te benaderen. Een tekort aan capaciteit en of opslagruimte is vanaf nu verleden tijd. Uw werkplek(en) in de cloud word(en)(t) gemonitord door ICT-specialisten, zo hebt u altijd de juiste hoeveelheid opslagruimte en capaciteit tot uw beschikking.

Is uw computer geïnfecteerd met een virus of bent u het slachtoffer van brand? Met een werkplek in de cloud bent u altijd in staat verder te werken na een calamiteit. Gegevens staan altijd veilig opgeslagen bij ons in het datacenter en er is altijd een werkende back-up aanwezig.

 In het kort betekent dit:

  • Financiële flexibiliteit en grip op de kosten door alleen te betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt
  • Geen zorgen over de IT-infrastructuur. Deze wordt centraal beheerd door ICT-specialisten
  • Een toekomstbestendige IT-omgeving door up-to-date hardware en software
  • Optimale continuïteit en beschikbaarheid omdat u plaats en device onafhankelijk kunt werken
  • De beveiliging van uw data is gewaarborgd door gebruik van een private cloud en de nieuwste antivirus/antispam

Parsis TMS nu beschikbaar vanuit de cloud

De applicatie Parsis TMS is nu ook te gebruiken in de cloud. Maar wat betekent dit voor u? In de transport wereld is niet werkende ICT funest en lijdt vaak tot omzet verlies. Nu met Parsis TMS in de cloud kunt u locatie en device onafhankelijk werken en beschikt u over een stabiel platform die altijd beschikbaar is. Deze cloud omgeving wordt volledig beheerd en gemonitord door onze IT-specialisten. Dit betekent geen IT zorgen meer en geen omzet verlies door niet werkende ICT. Zo kunt u zich volledige focus op uw corebusiness. Voor een werkplek in de cloud betaalt u bij ons een vast bedrag per maand, per gebruiker. Zo hoeft u geen eigen hardware meer aan te schaffen en hebt u inzicht in uw maandelijks ICT kosten. Dit zorgt dat u goed kunt budgetteren.

Ook in de cloud werken?

Werkt u momenteel nog met eigen servers of computers en wilt u de voordelen van Parsis in de cloud ervaren? Neem dan contact op met Rob Blaas; r.blaas@forallit.nl Of bel direct naar 088-7510202