Snel en simpel zendinggegevens van uw klant inlezen!

Het transportmanagementsysteem Parsis® Logistics ondersteunt logistieke dienstverleners bij een efficiëntere sturing van bedrijfsprocessen. De filosofie achter de TMS software is dat alle gegevens slechts eenmalig worden ingegeven. Het aantal handelingen wordt op deze manier tot het minimum worden beperkt en de foutkans vermindert.

Een soepele elektronische uitwisseling van orders, een illusie?

Komen de zending gegevens die u van uw klant krijgt ook regelmatig in een net iets andere opstelling binnen dan u waarschijnlijk al vele malen eerder aan hen heeft doorgegeven? En kost het u veel kostbare tijd om het goed verwerkbaar voor het systeem binnen te krijgen? Tijd die u, in uw drukke planning helemaal niet heeft?

De oplossing is nabij door uw klanten gebruik te laten maken van de nieuwe universele klantinterface van Weborder! Deze functie geeft uw klant de mogelijkheid om de gegevens uit een eigen pakket te exporteren en dit bestand in te lezen in het Weborder systeem waarbij een uniforme overdracht van gegevens gewaarborgd blijft.

Snel gegevens uitwisselen met de Universele klantinterface van WeborderNieuw: Universele klantinterface Weborder

Met de Weborder module stelt u uw klanten in staat om geheel zelfstandig de zending gegevens, eventueel vanuit een eigen pakket, te exporteren naar één bestand. Het bestand kan eenvoudig ingelezen worden in het Weborder systeem waarna de verwerking van uw klantgegevens geheel geautomatiseerd verloopt.

Na een succesvolle upload heeft uw klant de mogelijkheid om de ingelezen data te reviewen voordat deze daadwerkelijk naar Parsis wordt verstuurd.

Minimale klantbegeleiding en een betere en snellere service

Door gebruik te maken van dit vaste formaat voorzien van een duidelijke online instructie die terug te vinden is in Weborder is minimale klantbegeleiding nodig. De universele klantinterface geeft u een mooie kans om uw klanten een betere en snellere service aan te bieden. En tegelijkertijd de inkomende gegevensstromen te structureren en handmatige input tot een minimum te beperken.

Wilt u meer weten over andere functies van Parsis Logistics?

Lees ook over deze nieuwe feature:

Bespaar tijd met de Drag & Drop functie in Parsis