Transportprestaties verbeteren door real time inzicht

Stiptheid, betrouwbaarheid en timing zijn erg belangrijk binnen de transport en logistiek. Dit houdt in dat uw planningen altijd up-to-date moeten zijn en data zoals locaties, routes en aankomsttijden van goederen ten alle tijden beschikbaar moeten zijn.
Fleet Management gekoppeld aan uw Transport Management Systeem maakt het mogelijk dat u uw volledige wagenpark kunt volgen, met als doel de vervoersprestaties te verbeteren.

Inzicht is overzicht

Met behulp van fleet management kunt u data zoals locatie, brandstofverbruik, gewerkte uren, kilometers, afkomstig van de boordcomputer of mobiele app real time uitwisselen met de afdeling planning. Deze data stelt u in staat de ritten voor uw chauffeurs optimaal te plannen en zo snel te besparen op tijd, verbruik, maar ook onderhoudskosten. Daarnaast worden de ritten en de gewerkte uren real time doorgegeven en inzichtelijk gemaakt voor de chauffeur. Het op papier zetten van de gewerkte uren en ritten of mailen zijn verledentijd. Deze manier van werken zorgen ervoor dat er minder fouten worden gemaakt door miscommunicatie.

Waarom u fleet management moet inzetten

  • De inzet van uw voertuigen optimaliseren;
  • Bestuurders ondersteunen bij het navigeren;
  • Efficiency vergroten door het vermijden van files, omrijden en leegrijden;
  • Voertuigen altijd en overal real-time volgen;
  • Betere planning;
  • Rijgedrag verbeteren;
  • Fouten worden voorkomen door real time inzicht in ritten en uren.

Parsis TMS & fleet management

Een van onze Parsis klanten, Verheul transport, heeft Data2Track, een Fleet management software, gekoppeld aan het Parsis TMS. De mobiele app van Data2track, zorgt ervoor dat Verheul transport haar wagenpark tot op de meter nauwkeurig kan volgen. Door het gebruik van de app hoeven dure boordcomputers niet meer aangeschaft te worden. Verheul transport kan haar wagenpark nu op een goedkopere manier in de gaten houden. Bekijk hier het volledige artikel.

Transportprestaties verbeteren?

Wilt u net als Verheul transport uw transportprestatie verbeteren? Vanaf nu kan dit met de Parsis App. Geen dure boordcomputers meer maar een app die eenvoudig op uw mobiele device(s) te installeren is. Vanaf nu kunt u op een verantwoorde en efficiënte manier uw wagenpark volgen en direct kosten besparen. Wilt u de Parsis App in actie zien? Neem direct contact op met Els Jansen: e.jansen@forallit.nl of bel naar 088 751 0204.